Karmelizowane Tartaletki Cebulowe
Karmelizowane Tartlets cebuli może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 187 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 70 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, wodę, ciasto filo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Karmelizowane Tartaletki Cebulowe, Karmelizowane Tartaletki Cebulowe, oraz Tartaletki Karmelizowane-Cebulowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, roztopić 2 łyżki masła na średnim ogniu.
Dodać cebulę i cukier. Gotować na średnim ogniu przez 15-20 minut lub aż cebula będzie złoty kolor, często mieszając. Wymieszać z wodą i bulionem. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 5-7 minut lub aż płyn odparuje.
Zdjąć z ognia; wymieszać z serem.
Roztopić pozostałe masło.
Umieść jeden arkusz ciasta filo na powierzchni roboczej; pędzel z masłem.
Pędzel do równomiernego rozprowadzania. Powtórz z drugim arkuszem; posmaruj masłem.
Pokrój na 12 kwadratów. (Pozostające filo należy przykryć folią i wilgotnym ręcznikiem, aby zapobiec wysuszeniu.) Powtórz trzy razy, tworząc 48 kwadratów.
Wciśnij jeden kwadrat do wysmarowanej miniaturowej muffinki. Top z innym kwadratem phyllo, umieszczając rogi od środka. Łyżka około 1 łyżka mieszanki cebuli do filiżanki. Powtórz z pozostałymi kwadratami phyllo i mieszanką cebuli.
Piec w temperaturze 375° przez 10-15 minut lub do złotego koloru.