Karmelizowane gruszki z serem pleśniowym i imbirem Gastrique
Karmelizowane gruszki z serem pleśniowym i imbirem Gastrique to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka wody, gruszki bosc, ocet szampański i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 12%. Podobne przepisy to Quiche z sera pleśniowego z karmelizowanymi gruszkami, Karmelizowane Gruszki Imbirowe, oraz Gruszki z serem pleśniowym i Prosciutto.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 4 składniki w małym rondlu na dużym ogniu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki (około 8 minut), mieszając od czasu do czasu, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Spuścić mieszaninę przez drobne sito do miski, rezerwując płyn do gotowania; wyrzucić ciała stałe. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Roztopić brązowy cukier i masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Gotować 2 protokół. Wymieszaj posiekany tymianek, sok i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Masło
Sok
Tymianek
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Na patelnię dodaj gruszki, ścięte bokiem w dół. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować 2 minuty lub do miękkości, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Ułóż 2 kliny gruszek na każdym z 4 talerzy; gruszki skropić równomiernie sokami z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Posypać 2 łyżki sera na każdej porcji; top każdej porcji z 2 łyżki reserved gotowania płynu.