Karmelizowana Focaccia Cebulowo-Pomidorowa
Karmelizowana cebulowo-pomidorowa Focaccia może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 57 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, pomidory z puszki, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Focaccia z karmelizowaną cebulą, pomidorem i rozmarynem, Karmelizowana Cebula Focaccia, oraz Karmelizowana Cebula Focaccia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w 10-calowej patelni, rozgrzać olej i masło na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; gotować 8 do 10 minut, często mieszając, aż cebula zmięknie i jasnobrązowy.
Na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek umieść focaccię.
Posypać 3/4 szklanki sera na focaccia. Top z cebulą i pomidorami; posypać pozostałą 1/4 szklanki sera.
Piec 10 do 15 minut lub aż ser topi się i chleb jest gorący.