Karmelizowana czerwona cebula, rozmaryn i Asiago Focaccia
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc daj karmelizowaną czerwoną cebulę, rozmaryn i Asiago Focaccian spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 175 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 51 minut. Jeśli masz cebulę, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Asiago i balsamiczna karmelizowana cebula Focaccia, Focaccia z karmelizowaną cebulą, pomidorem i rozmarynem, oraz Pieczone Asiago i karmelizowany Dip cebulowy Hummus.
Instrukcje
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 6 protokół. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować dodatkowe 15 minut lub aż głęboki złoty kolor.
Rozwałkuj ciasto na blachę do pieczenia pokrytą sprayem do gotowania. Wklep ciasto w prostokąt o wymiarach 14 x 10 cali.
Pozostałe 1 1/2 łyżeczki oleju rozprowadzić na cieście; posypać równomiernie rozmarynem, pieprzem i solą.
Piec w temperaturze 450 przez 8 minut.
Cebulę i ser posypać równomiernie skórką.
Piec dodatkowe 5 minut lub aż złoty brąz i topi się ser. Ostudzić na stojaku z drutu 2 minuty; pokroić na 8 równych kawałków.