Karmel-Pekan - Szarlotka

Karmel-Pekan - Szarlotka
Karmel-Pekan-Szarlotka to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 171 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, pekany, skórki z ciasta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jabłko Pecan Pie Cronuts z jabłkowym cydrem Karmel mżawka, Szarlotka Karmelowo-Orzechowa, oraz Szarlotka Karmelowo-Orzechowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 218°. dodać Pie skorupy zgodnie z zaleceniami na polu dla dwóch Crust Pie za pomocą 9-calowy szklany talerz pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, delikatnie wymieszać wszystkie składniki napełniania; łyżka do skorupy wyłożonej pie talerz. Wierzch z drugą skorupą; brzegi uszczelnione i flet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wyciąć szczeliny lub kształty w kilku miejscach w górnej skorupie. Pokrycie krawędzi skorupy paskami folii, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Piec 40 do 45 minut lub aż jabłka są miękkie i skorupa jest złoty kolor, usuwanie folii podczas ostatnich 15 minut pieczenia. Bezpośrednio po wyjęciu ciasta z piekarnika skropić polewą karmelową, posypać orzechami pekan. Schłodzić na stojaku chłodzącym co najmniej 2 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn