Karczoch, ser i oliwa Antipasto
Karczoch, ser i oliwa Antipasto może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 454 kalorie. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje $2.49 za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Mieszanka marynowanych serc karczocha, oregano, liści bazylii i kilku innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Karczoch, Oliwa i pieczony pieprz Antipasto, Pizza z karczochami, oliwkami i kozim serem, oraz Sałatka z tunanem i karczochami na oliwkowym chlebie Kalamatan z serem Provolone i świeżymi ziołami i czosnkiem Aioli.
Instrukcje
Słoiki karczochów wlać płynem do pojemnika o pojemności 1 1/2 litra lub większego z szczelną pokrywką uszczelniającą.
Dodaj paprykę, czarne oliwki, i ser provolone.
W średniej misce ubij razem oliwę z oliwek, ocet balsamiczny, oregano, czosnek, sól i pieprz.
Wlać składniki w pojemniku. Zamknąć pokrywę i przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny, wstrząsając delikatnie około raz na godzinę.
Aby służyć, pozostawić mieszaninę do temperatury pokojowej. Wkrótce na talerze do serwowania, a na wierzchu strzępki bazylii jako ozdoba.