Karczoch-Rukola Crostini
Karczoch-rukola Crostini może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 105 kalorii. Ten przepis służy 24. Jest to tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pieczoną paprykę, marynowane karczochy serca, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Sałatka z karczocha, pomidora wiśniowego i fety z karczochem-Pesto Crostini, Karczoch Crostini, oraz Karczoch Crostini.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Posmaruj chleb oliwą z oliwek (użyj tylko 2 łyżek.); posypać solą i 1/4 łyżeczki. pepper.
Piec, aż lekko rumiane, 12 protokół.
Wyjąć z piekarnika i natrzeć każdą crostini z wyciętą stroną ząbka czosnku.
Przełożyć na talerz; odstawić.
Podgrzać 1 Łyżkę. oliwa z oliwek na patelni na średnim ogniu.
Dodaj karczochy i smażyć na złoty kolor, 5 protokół.
Dodać pieczoną paprykę i smażyć 1 minutę więcej.
Wyjąć z ognia; umieścić mieszaninę w misce.
Dodać ser i rukolę; wrzucić do połączenia. Doprawić pieprzem i wymieszać łyżką na crostini.
Mżawka z pozostałą 1 łyżką. olej i podawać.
W razie potrzeby udekoruj ogolonym parmezanem.