Karczoch i boczek półksiężyc kwadraty
Karczoch i bekon półksiężyc kwadraty może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 32. Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka boczku, papryki, parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Easy Artichoke Crescent Squares, Boczek i jajko półksiężyc kwadraty, oraz Półksiężyc Parówki Kwadraty.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. rozwiń obie puszki ciasta.
Miejsce w ungreased 15x10x1-calowy patelni, długie boki nakładające się dopasować patelni. Naciśnij w dolnej i górnej części patelni, aby utworzyć skorupę.
Piec 10 do 15 minut lub do złotego koloru. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W małej misce ubić serek śmietankowy, parmezan, natkę pietruszki i majonez mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładki.
Rozprowadzić na schłodzonej skorupie. Doprawić pozostałymi składnikami.
Podawać natychmiast, lub przykryć i przechowywać w lodówce do 2 godzin.
Pokrój na 8 rzędów po 4 rzędy.