Karczoch Curry Vegan Szpinak Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1077 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i odbierz karczochy, curry, pikantną musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Pieczony Dip Ze Szpinakiem I Karczochem, Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, oraz Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375ºF.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
2
Połącz karczoch serca, tofu, napój z mleka kokosowego, czosnek, curry, musztarda (jeśli jest używany), sok z cytryny, sól i pieprz, do smaku, w blenderze lub robocie i puree, aż będzie gładka.Wymieszać posiekany szpinak i wlać mieszaninę do 1 do 4 ramekin. 1 służy do serwowania Dipu jako całości, ale lubię używać 2 do 4 ramekinów do serwowania mniejszych lub nawet jednorazowych porcji.
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.