Karaiby Habanero Cornbread

Karaiby Habanero Cornbread jest Wegetariańskie przepis z 9 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni środkowoamerykańskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako chleb i odbywa się w mniej więcej 45 minut. Jeśli masz beztłuszczowy jogurt, mąkę kukurydzianą, chili habanero i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Przegrzebki z sosem kokosowym Habanero i salsą Habanero Mango, Seviche de Camarones con Mango y Habanero (Krewetka Seviche z Mango i Habanero), oraz Bezglutenowe wegańskie bułki kukurydziane i babeczki kukurydziane (100% pełnoziarniste) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj, aby połączyć mąkę kukurydzianą, mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól.
Dodaj olej, jajko, kukurydzę, jogurt, ser, habaneros i Anaheims. Mieszaj, aż składniki będą równomiernie nawilżone.
Wlać ciasto do naoliwionej 8-calowej kwadratowej patelni.
Piec w piekarniku 375, aż chleb będzie złoty kolor i zacznie ciągnąć z boków patelni, 30 do 35 minut.
Pokrój chleb w kwadraty i podawaj na gorąco, ciepło lub chłodno.