Przepis Ed ' s Caribbean Fish Sauce jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni środkowoamerykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.94 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, rosół z kurczaka, jalapeno, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ryby Karaibskie, Karaiby ryba w paczce, oraz Karaiby Nut-Crusted Fish.
Karaiby działa bardzo dobrze z Gewurztraminer, Pinot Gris i Riesling. Będziesz chciał zdecydować się na wina z odrobiną słodyczy, gdy mamy do czynienia z pikantnymi daniami karaibskimi. Serwuj te wina schłodzone, aby były jeszcze bardziej orzeźwiające. Możesz spróbować Domaines Schlumberger Les Princes Abbes Gewurztraminer. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.