Kapusta zasmażana i kluski
Need a dairy free main course? Zasmażana kapusta i makaron może być super przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 501 kalorii, 17g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, sos pieprzowy, kluski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 66%. Spróbuj Makaron smażony z kapustą, Haluski (kapusta zasmażana z makaronem), oraz Makaron Z Kapustą Zasmażaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia. Wymieszać kluski i wrócić do wrzenia. Kluski kluski ugotować na wierzchu, mieszając od czasu do czasu, aż będą miękkie, ale nadal lekko twarde, 7 do 10 minut.
Dobrze odcedzić i odstawić makaron.
Miejsce posiekany boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż równomiernie rumiane, 5 do 8 protokół.
Gotować i mieszać kapustę i cebulę do boczku i kapusty, aż kapusta zwiędnie i zmięknie, o 10 protokół.
Ugotowany kluski delikatnie wymieszać z mieszanką kapusty; doprawić ostrym sosem.