Kapusta zasmażana i kluski

Kapusta zasmażana i kluski
Need a dairy free main course? Zasmażana kapusta i makaron może być super przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 501 kalorii, 17g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, sos pieprzowy, kluski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 66%. Spróbuj Makaron smażony z kapustą, Haluski (kapusta zasmażana z makaronem), oraz Makaron Z Kapustą Zasmażaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia. Wymieszać kluski i wrócić do wrzenia. Kluski kluski ugotować na wierzchu, mieszając od czasu do czasu, aż będą miękkie, ale nadal lekko twarde, 7 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dobrze odcedzić i odstawić makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
3
Miejsce posiekany boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż równomiernie rumiane, 5 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Gotować i mieszać kapustę i cebulę do boczku i kapusty, aż kapusta zwiędnie i zmięknie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Ugotowany kluski delikatnie wymieszać z mieszanką kapusty; doprawić ostrym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn