Kapusta zapiekana z koprem włoskim i żurawiną
Kapusta zapiekana z koprem włoskim i żurawiną wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 113 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka soku żurawinowego, rosół z kurczaka, kapusta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Żurawina Zapiekana, Ziemniaki Zapiekane I Koper Włoski, oraz Kapusta Zapiekana.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni.
Umieść kapustę i koper włoski w naczyniu Pyrex o wymiarach 9 na 13 cali lub innej dużej, płytkiej zapiekance.
Posypać indykiem, żurawiną i nasionami kopru włoskiego.
Piec, pod przykryciem, 30 minut. Odkryć, wymieszać i piec 30 minut.