Kapusta zapiekana Beth

Kapusta zapiekana Beth
Zapiekana kapusta Beth wymaga około 50 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 6 porcji z 188 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Za 56 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 75 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką mleko, sól, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kapusta Zapiekana, Kapusta Zapiekana, oraz Kapusta Zapiekana dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj naczynie żaroodporne o pojemności 2 litrów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
PiekarnikPiekarnik
2
Zagotuj duży garnek osolonej wody. Gotuj kapustę we wrzącej wodzie, aż będzie ledwo miękka, około 10 minut; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
W międzyczasie rozpuść masło w małym rondlu na małym ogniu. Wymieszaj mąkę, mleko i sól. Gotuj i mieszaj, aż lekko zgęstnieje, a następnie złóż ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SerSer
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Przełóż kapustę do przygotowanego naczynia żaroodpornego i dodaj sos serowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
KapustaKapusta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
5
Posyp okruchy krakersów na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy KrakersówOkruchy Krakersów
6
Piecz przez 25 do 30 minut w nagrzanym piekarniku lub do zrumienienia wierzchu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn