Kapusta Wieprzowa Saute
Kapusta wieprzowa Saute jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 272 kalorie, 27g białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka liści laurowych, kapusty, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczeń wieprzowa solona z kasztanem i czerwoną kapustą Sauté, Kapusta Z Kapustą Sauté, oraz Kapusta Ananasowa Saute.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować i mieszać wieprzowinę w oleju na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy; usunąć utrzymać ciepło. Na tej samej patelni, podsmażyć kapustę, cebula, czosnek i liście laurowe na maśle, aż warzywa będą miękkie. Odrzuć liście laurowe. Wymieszać z wieprzowiną, solą i pieprzem.