Kapusta na grillu
Kapusta na grillu jest gluten free I primal przepis z 4 porcjami. Na 74 centy za porcję, ten przepis okładki 17% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 196 kalorii, 7G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz paski boczku, pieprz, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Kapusta na grillu, Jak grillować kurczaka na kuchence (metoda Easy Grill Pan), oraz Kapusta Pappu-kapusta w stylu południowoindyjskim dal-kapusta s.
Instrukcje
Pokrój kapustę na cztery kliny; umieść każdy na kawałku dwuwarstwowej folii o dużej wytrzymałości (około 18 cali. kwadrat).
Pokrojone boki posmarować masłem.
Posypać solą, czosnkiem w proszku, pieprzem i parmezanem. Owiń boczek wokół każdego klina. Folię zagnieść wokół kapusty i szczelnie zamknąć. Grill, przykryty, na średnim ogniu przez 40 minut lub do miękkości kapusty, obracając dwukrotnie.