Kapusta Kremowa

Kapusta Kremowa
Kremowana kapusta może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 170 kalorii, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mleka, soli, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Chińska Kapusta Kremowa, Kapusta Kremowa Z Fetą, oraz Zupa Z Kapusty Kremowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średnim rondlu na średnim ogniu zmiksuj mleko, mąkę, masło, sól i pieprz. Stale mieszaj, aż uformuje się gęsty biały sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
W oddzielnym średnim rondlu nad wrzącą wodą, kapustę parową do miękkości, ale twardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
W małym naczyniu do pieczenia, naprzemienne warstwy sosu, kapusty i sera Romano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RomanoSer Romano
KapustaKapusta
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec około 30 minut, aż sos i ser będą bąbelkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn