Kapusta i słoma

Kapusta i słoma
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kapusty i słomy. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 613 kalorii, 23G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz kapustę savoy, czosnek, liście szałwii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kapusta I Słoma, Kapusta Napa z suszonymi krewetkami (i grzybami słomianymi), oraz Przepis na słomiane ziemniaki (kwietniowe rozmaryn słomiane ziemniaki z Lemem.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodać ziemniaki i gotować 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
3
Dodać makaron i gotować 2 minuty, następnie wymieszać z kapustą i gotować 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
4
Podczas gdy ziemniaki i makaron gotować, roztopić masło w dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu i dodać czosnek i 6 całe liście szałwii. Gotować 3-4 minuty, wyjąć czosnek i całe liście (zachować liście na ganisz), następnie dodać pokrojone liście i czarny pieprz. Tuż przed odsączeniem makaronu i kapusty, dodać 2 chochle skrobiowej wody do gotowania na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
ChochlaChochla
5
Ziemniaki, makaron i kapustę odsączyć i dodać do masła i szałwii. Wrzucić do połączenia z masłem szałwiowym, dodając dużo sera podczas pracy. Wrzucić 1 do 2 minut, aby utworzyć tandetną powłokę z masłem na makaron i kapustę, a następnie dostosować sól i podawać. Użyj zarezerwowanych całych liści do dekoracji makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
(duża Tuba)(duża Tuba)
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn