Kapusta i Radicchio Stir-fry
Kapusta i Radicchio Stir-fry jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 50 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Jeśli masz nasiona kopru włoskiego, kapustę napa, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 70%. Spróbuj Wołowina i kapusta Stir Fry, Jeden garnek wołowiny i kapusty Stir Fry (Easy + Paleo ) , oraz Stek Sezamowy Stir Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyjąć rdzeń z kapusty napa; wyrzucić rdzeń.
Kapustę pokroić w poprzek na cienkie strzępy, aby uzyskać około 2 ćwiartek.
Przeciąć radicchio na pół przez rdzeń; usunąć i wyrzucić rdzeń.
Pokroić radicchio na cienkie strzępy, aby około 1 ćwiartka.
Umieść wok lub 5-do 6-quart patelni na dużym ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, dodaj olej sałatkowy, czosnek i imbir oraz nasiona kopru włoskiego; wymieszaj 30 sekund.
Dodaj kapustę napa, radicchio i sos sojowy; przykryć patelnię i gotować przez 1 minutę.
Zdjąć pokrywkę patelni i smażyć, aż warzywa zwiędną, o 2 minuty dłużej. Wymieszać połowę posiekanej kolendry i cały olej sezamowy.
Warzywa przełożyć do naczynia do serwowania; przed podaniem posypać pozostałą kolendrą i sezamem.