Kapusta duszona słodko-kwaśna
Kapusta duszona słodko-kwaśna jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, cebula, jabłka tart, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Duszona kapusta słodko-kwaśna Fioletowa, Śmietana mleko Makowe-duszona kapusta, oraz Koper Duszony Słodko-Kwaśny.
Instrukcje
Dodać jabłka i cebulę i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zmiękną, o 8 protokół.
Dodajemy kapustę, doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy aż lekko zwiędną.
Dodaj wino, cukier, wiśnie, goździki i liść laurowy. Przykryć i gotować na małym ogniu, mieszając, aż kapusta będzie miękka, o 45 protokół.
Dodaj ocet i sok z cytryny i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut. Wyrzucić liść laurowy, doprawić solą i pieprzem i podawać.