Kapusta Duszona Pomarańczowo-Żurawinowa

Kapusta Duszona Pomarańczowo-Żurawinowa
Kapusta duszona pomarańczowo-żurawinowa jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz oliwę z oliwek, kapustę, skórkę pomarańczową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Guinness Braised Short rib Tacos z Guinness Braised Cabbage, Duszona Czerwona Kapusta, oraz Kapusta Duszona.

Instrukcje

1
Kapustę gotować w gorącym oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu, stale mieszając, 5 minut lub do miękkości. Wymieszać z żurawiną i kolejnych 7 składników. Gotować, często mieszając, 6 do 7 minut lub aż płyn zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Zdjąć z ognia i wymieszać z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn