Kapusta duszona, kiełbasa i kremowa Polenta
Need a przystawka bezglutenowa? Duszona kapusta, kiełbasa i kremowa Polenta mogą być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ser mascarpone, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jajka gotowane z polentą, duszonym jarmużem i pancettą, Kiełbasa i kapusta Sauté z polentą, oraz Polenta Z Kapustą, Fasolą I Kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Płaszcz dużą patelnię sprayem do gotowania. Gotować kiełbaski na średnim ogniu, aż rumiane (o 10 protokół).
Doprowadzić 3 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu.
Dodaj polentę. Gotować na niskim poziomie, mieszając, aż zgęstnieje (około 5 minut). Wymieszać z serem, papryką i pieprzem. Doprawić solą.
Dodać jarmuż do kiełbasy. Gotować na gorąco (2-3 minuty).
Podawać na kremowej polencie.