Kapusta Czerwona Smażona
Podsmażona czerwona kapusta może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 137 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 193 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka octu jabłkowego, sól i pieprz, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Kapusta Smażona, oraz Kapusta Smażona.
Instrukcje
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu.
Dodaj olej i cebulę i saute 2 protokół.
Dodaj kapustę i włącz patelnię, smażąc ją, aż zwiędnie, 3 do 5 minut.
Dodaj ocet do patelni i obróć w nim kapustę.
Kapustę posypać cukrem i ponownie obrócić. Doprawić ziarnami gorczycy, solą i pieprzem i trochę zmniejszyć ogień.
Niech kapusta nadal gotować 10 minut lub aż gotowy do podania, mieszając od czasu do czasu.