Kaparowo-rozmarynowy Tuńczyk z sałatką ziołową

Kaparowo-rozmarynowy Tuńczyk z sałatką ziołową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj tuńczyka Kaparowo-rozmarynowego z sałatką ziołową. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje $6.97 za porcję. Jedna porcja zawiera 268 kalorii, 41g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis od Epicurious ma 90 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać steki z tuńczyka, płyn z kaparów w słoiku, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 99%. Spróbuj Kaparowo-rozmarynowy Tuńczyk z sałatką ziołową, Rozmaryn smażone przegrzebki z sałatką pomidorowo-Kaparową, oraz Cytrynowy Kapar Sałatka Z Tuńczykiem Tacos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 9 składników ubić w dużej misce.Wymieszać z cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Przenieść mieszaninę do zamykanego plastikowego worka.
3
Dodaj tuńczyka i worek uszczelniający, uwalniając wszelki nadmiar powietrza; odwróć się do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
4
Niech marynować w temperaturze pokojowej 1 godzinę, obracającokólnie. (Alternatywnie, schłodzić 4 godziny, obracając od czasu do czasu, a następnie pozostawić do powrotu temperatury toroom przed kontynuowaniem.)
1
Wymieszaj pietruszkę i inne zioła w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Posypać solą i pieprzem.Przykryć i schłodzić podczas przygotowywania ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Przygotować grilla (wysokie ciepło).
4
Brush grillrack z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Wyjąć tuńczyka z worka, skrobaćdoskrobana marynata z powrotem do worka. Grilluj, aż pojawią się znaki grillowe, ale tuńczyk jest nadal Rzadki w centrach, 2 do 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Przenieś na talerz.
7
Zalać marynatą do małego rondla.Przynieś tylko na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
8
Mżawka 1 łyżeczka oleju i soku z cytryny, sałatka ziołowa; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
9
Umieścić 1 tunasteak na każdej płycie. Łyżka ciepłej marynaty. Podziel sałatkę ziołową między talerze.
10
W porcji: 328 kalorii, 16G tłuszczu (2G nasycone), 76mg cholesterolu, 666mg sodu, 5g węglowodanów, 2G błonnika, 40g białka
11
Dane Żywieniowe
12
Zobacz pełną analizę danych żywieniowych tego przepisu "

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Miranda Lambert County Road Merlot wina z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najmocniejszy duch jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w konsystencji i dostawie. Z dojrzałą esencją jagodową aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten wytrawny, aksamitny Merlot jest wyposażony w odpowiednią równowagę Mocy i finezji, dzięki czemu jest doskonałym towarzyszem steków i makaronów z czerwonym sosem i ciemną czekoladą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn