Kantalupa z jagodami balsamicznymi i śmietaną

Kantalupa z jagodami balsamicznymi i śmietaną
Kantalupa z jagodami balsamicznymi i śmietaną może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 166 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz glazurę balsamiczną, kantalupę, maliny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Jagody balsamiczne i śmietana, Kantalupa Bruschetta z balsamicznym szkliwem Modena, oraz Naturalnie Słodzone Jagody Balsamiczne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż 3 plastry kantalupy na każdym z 4 talerzy deserowych; top każdy z lodami i malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
KantalupaKantalupa
LodyLody
2
Na każdą porcję polewamy glazurą balsamiczną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura BalsamicznaGlazura Balsamiczna
TrudnośćŁatwy
Gotowe W8 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn