Kantalupa, Mango i Azjatycka Gruszka Slaw
Kantalupa, Mango i Azjatycka Gruszka Slaw może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś ząbek czosnku, kolendrę, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Azjatycka Gruszka Slaw, Chrupiąca zimowa sałatka z azjatycką gruszką i Manchego, oraz Azjatycka Sałatka z orzechami nerkowca, gruszką i imbirem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce rozpuścić cukier w soku z limonki. Wymieszać z kolendry, sos rybny, SOS chile i czosnek. W innej misce, połączyć kantalupa, marchew, mango i azjatyckiej gruszki.
Dodaj opatrunek, wrzucić i przechowywać w lodówce, aż ostygnie
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Dry Creek Dry Chenin Blanc, wino z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino
To piękne wino jest cudownie spójne rocznik po roczniku. Otrzymujemy najwyższej jakości owoce Chenin Blanc z rancza Wilsona w Clarksburgu, co pozwala nam produkować wyraziste, dopracowane i pyszne wino. Na początku Zawirowania aromaty białej gruszki, ananasa i banana wyrastają do przodu ze szklanki. Na podniebieniu wino jest orzeźwiające smakami dojrzałej mandarynki i brzoskwiń. Odczucia w ustach są żywe, ale bogate i mają subtelną kremowość. Fermentacja w 100% ze stali nierdzewnej gwarantuje świeżość owoców, które fani tego wina docenili przez lata. To kwintesencja letniego napoju i idealne wino do połączenia ze świeżymi ostrygami!