Kantalupa Granita

Kantalupa Granita
Kantalupa Granita może być tylko deser szukasz. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 52 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony imbir, miód, melon miodowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Kantalupa Granita, Kantalupa-Granita bazyliowa, oraz Ochłodzić Się Granitą Z Kantalupy.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki w blenderze lub robocie kuchennym. Okładka; blend na wysokiej prędkości około 30 sekund lub aż gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać do 8-lub 9-calowy kwadratowy szklany naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
3
Zamrozić 30 minut. Kiedy kryształy lodu zaczną tworzyć się na krawędziach naczynia, mieszaj mieszaninę widelcem. Zamrażać 2 godziny od 30 minut do 3 godzin dłużej, mieszając co 30 minut, aż do uzyskania jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
LódLód
4
Aby służyć, łyżka do poszczególnych misek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia8
Magazyn