Kandyzowane Skórki Cytrusowe

Kandyzowane Skórki Cytrusowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kandyzowanych skórek cytrusowych. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 375 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać różowy grejpfrut, cytryny, pomarańcze, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kandyzowane Ciasteczka Imbirowo-Cytrusowe, Ceviche przegrzebkowe z kandyzowanymi cytrusami, oraz Sałatka cytrusowa z kandyzowanym imbirem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grejpfruty, pomarańcze i cytryny podzielić na 6 części (nie kroić na owoce).) Zdjąć paski skórki palcami. Przesuń mały, ostry nóż wzdłuż wnętrza peelingów, aby usunąć nadmiar membrany, aby peelingi miały około 1/4 cala. gruby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
Pokroić skórki wzdłuż na paski około 1/2 cala. szeroki w środku i zwężający się na końcach.
3
Umieścić peelingi w 3-do 4-qt. rondel i dodać zimną wodę do pokrycia. Doprowadzić do wrzenia, a następnie odcedzić. Powtórz jeszcze dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Napełnij patelnię 2 1/2 szklanki wody i 2 1/2 szklanki cukru; doprowadzić do wrzenia, upewniając się, że cukier się rozpuszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać peelingi i doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować delikatnie, mieszając od czasu do czasu, aż peelingi staną się przezroczyste i syrop zaczyna tworzyć większe pęcherzyki, około 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
6
Odcedzić Skórki, oszczędzając syrop do innych zastosowań (takich jak polewa naleśniki), jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
7
Rozłóż peelingi na niereaktywnym stojaku chłodzącym ustawionym na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
8
Pozostawić do wyschnięcia na noc.
9
Resztę 1 szklanki cukru włóż do miski i wrzuć skórki do cukru przez garść, wytrząsając nadmiar. Umieść skórki na czystej blasze do pieczenia i pozostaw do wyschnięcia jeszcze 1 dzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Podawać Skórki gładkie lub zanurzone w czekoladzie.*
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
11
* Melt 10 oz. posiekaną słodko-gorzką lub półsłodką czekoladę na małej patelni nad ledwo gotującą się wodą. Skórki zanurzyć w połowie czekolady; ustawić na blasze do pieczenia wyłożone woskowanym papierem. Schłodzić do Ustawienia, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
12
Make ahead: do 3 miesięcy, schłodzony hermetycznie.
13
Box it: krystalicznie czyste pudełka, od $2 5/25; clearbags.com
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn