Kandyzowane Naleśniki Z Dyni Imbirowej
Kandyzowane naleśniki z dyni imbirowej mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Mieszanka połówek orzechów pekan, połówki orzechów pekan, dynia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 22%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Kandyzowane Naleśniki Z Dyni Imbirowej, Kandyzowane Ciasto Z Dyni Imbirowe, oraz Biszkopty z dyni z kandyzowanym imbirem.
Instrukcje
W dużej misce, wymieszać Bisquick mix, pumpkin Pie spice, maślanka, dynia i jajka z trzepaczką lub widelcem do wymieszania. Wymieszać z posiekanymi orzechami pekan i imbirem.
Szczotka nonstick patelnia lub nonstick patelnia z olejem roślinnym; ciepła patelnia do 177° lub ciepła patelnia na średnim ogniu.
Do każdego naleśnika wlać 1/4 szklanki ciasta na gorącą patelnię. Gotować, aż brzegi wyschną. Obróć; gotować inne strony do złotego koloru.
Podawać z pozostałymi składnikami.