Kandyzowane marchewki imbirowe FROGHOPPER

Kandyzowane marchewki imbirowe FROGHOPPER
Kandyzowane marchewki imbirowe froghoppera wymagają około 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 130 kalorii. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 52 grosze za porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz zmielony imbir, wodę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Marchew kandyzowana imbirowo-limonkowa, Bezglutenowy krem imbirowy bułeczki z domowej roboty kandyzowanym imbirem, oraz Marchew Kandyzowana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić marchew i wodę do wrzenia w rondlu, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż marchew będzie miękka, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
2
Marchew odsączyć; wymieszać z masłem, aż marchewka będzie pokryta. Wymieszać z brązowym cukrem, imbirem i solą; doprowadzić do wrzenia i gotować marchewki, często mieszając, aż marchewki będą szkliwione, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn