Kandyzowane marchewki imbirowe FROGHOPPER

Kandyzowane marchewki imbirowe FROGHOPPER
Kandyzowane marchewki imbirowe froghoppera wymagają około 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 130 kalorii. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 52 grosze za porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz zmielony imbir, wodę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Marchew kandyzowana imbirowo-limonkowa, Bezglutenowy krem imbirowy bułeczki z domowej roboty kandyzowanym imbirem, oraz Marchew Kandyzowana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić marchew i wodę do wrzenia w rondlu, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż marchew będzie miękka, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Marchew odsączyć; wymieszać z masłem, aż marchewka będzie pokryta. Wymieszać z brązowym cukrem, imbirem i solą; doprowadzić do wrzenia i gotować marchewki, często mieszając, aż marchewki będą szkliwione, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn