Kanapki ze stekiem z marynowaną cebulą i ziołami Aioli

Kanapki ze stekiem z marynowaną cebulą i ziołami Aioli
Kanapki stek z marynowaną cebulą i ziołami Aioli to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 560 kalorii, 34g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 40 minut. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka liści rukoli, stek z boku, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Spróbuj Grillowane kanapki z bakłażanem z czerwoną cebulą i Aioli, Stek Z Karczochami Z Cebulką Wiosenną Aioli, oraz Grillowane kanapki wieprzowe z marynowaną czerwoną cebulą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 3 składniki w średniej kuchence mikrofalowej bezpiecznych misce; kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 2 minut lub do wrzenia. Wymieszać z cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
3
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Połączyć majonez i kolejne 4 składniki (przez czosnek).
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
CzosnekCzosnek
5
Stek natrzeć równomiernie olejem, posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
StekStek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
6
Umieść stek na stojaku do grillowania; grill 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Wyjąć z grilla; odstawić 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Stek pokroić na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
StekStek
9
Bagietkę przeciąć na pół wzdłuż. Wydrąż górną i dolną połówkę chleba, pozostawiając skorupę o grubości 1/2 cala; zarezerwuj rozdarty chleb do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
ChlebChleb
10
Miejsce chleb, ściąć boki w dół, na grill rack; grill 1 minutę lub do tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
11
Odcedzić mieszankę cebuli; wyrzucić płyn. Ułóż stek równomiernie na dolnej połowie bagietki; wierzch równomiernie z cebulą i rukolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
RukolaRukola
CebulaCebula
StekStek
12
Rozprowadzić mieszaninę majonezu na przeciętej stronie górnej połowy bagietki; umieścić na kanapce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
BagietkaBagietka
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
13
Pokroić na 4 kawałki.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn