Kanapki Z Tuńczykiem Cezar
Kanapki z tuńczykiem Cezar to pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 23G białka, 8G tłuszczu i w sumie 292 kalorii. Za $1.35 za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś ogórek, pomidor, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 68%. Ten wynik jest solidny. Kanapki z tuńczykiem Cezar dla dwojga, Kanapki Z Tuńczykiem Cezar, oraz Kanapki Z Kurczakiem Cezar są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W małej misce połącz pierwsze siedem składników.
Rozłóż na czterech kromkach tostów. Na wierzch z ogórkiem, pomidorem, sałatą i pozostałymi tostami.
Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Wino Różane
Pinot Noir, Merlot i różowe wino to świetny wybór na tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, ryby "mięsiste", takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe również ładnie się sparuje, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować kuszy Sonoma Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
![Kusza Sonoma Pinot Noir]()
Kusza Sonoma Pinot Noir
Postarzany we francuskim Dębie, ten Pinot Noir ma piękny granatowy kolor z aromatami wiśni Bing, czerwonej maliny, przyprawy do pieczenia i subtelnych nut wanilii. Prezentuje bujną miękkość na podniebieniu w połączeniu ze smakami skoncentrowanych czerwonych i niebieskich owoców, z rdzeniem wiśni i ciemnej maliny z fioletowymi fioletowymi nutami ustnymi. Średnio mocny o zrównoważonej kwasowości, która podnosi smaki.