Kanapki z szarpaną wieprzowiną z piwem i burbonem
Przepis na kanapki z szarpaną wieprzowiną z piwem i burbonem można przygotować w około 8 godzin i 45 minut . Jedna porcja zawiera 492 kalorie , 52 g białka i 17 g tłuszczu . Za 3,68 USD za porcję ten przepis pokrywa 29% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest na 6 porcji. Świetnie sprawdza się jako amerykańskie danie główne. Ten przepis polubiło 11 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sosu barbecue, czosnku, oleju rzepakowego i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Dzięki temu przepisowi Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 77% , to danie jest całkiem dobre. Kanapki z wieprzowiną szarpaną w piwie i grillem w powolnej kuchence , Kanapki z wieprzowiną szarpaną w piwie i grillem w powolnej kuchence oraz Kanapki z wieprzowiną szarpaną w piwie i grillem w powolnej kuchence są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Połącz paprykę, sproszkowaną cebulę, sproszkowany czosnek, oregano, tymianek i sól w małej misce; dopraw czarnym pieprzem.
Kotlety schabowe osusz ręcznikiem papierowym, a następnie natrzyj mieszanką papryki.
Rozgrzej około 2 łyżek oleju rzepakowego na patelni z powłoką nieprzywierającą na średnim ogniu. Smażyć kotlety wieprzowe partiami, aż się zrumienią, około 5 minut z każdej strony.
Przełóż zrumienione kotlety schabowe do wolnowaru.
Wytrzyj patelnię do czysta i podgrzej pozostałe 1 1/2 łyżeczki oleju rzepakowego i masła na średnim ogniu; gotuj i mieszaj cebulę, 1/2 butelki piwa i szczyptę soli, aż cebula będzie miękka i lekko rumiana, około 10 minut.
Rozłóż cebulę na wieprzowinie.
W misce wymieszaj sos barbecue, pozostałe piwo, sos Worcestershire, czosnek, bourbon i ostry sos; polać wieprzowiną.
Gotuj wieprzowinę na niskim poziomie, aż będzie bardzo miękka, około 8 godzin. Rozdrobnij i rozłóż wieprzowinę na bułkach, aby zrobić kanapki.