Kanapki Z Pieczoną Rybą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonych kanapek z rybami. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 658 kalorii, 30g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Na 2,78 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jeśli masz chrupiący Bochenek, pieprz, musztarda dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kanapki Rybne, Kanapki rybne BLT dla dwojga, oraz Kanapki rybne BLT.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Wytnij 18x7-calowy arkusz folii; zaciskaj krawędzie, aby trzymać soki z ryb.
Posypać obie strony filetów rybnych solą i pieprzem; umieścić na arkuszu folii. Odstawić.
Obficie spryskać połowę 15x10x1-calowej patelni do pieczenia, wzdłuż, z nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Wyjmij ciasto z puszki; umieść stronę szwu w dół w rozpylonej stronie patelni. Ząbkowanym nożem Wytnij 4 lub 5 (1/2 cala głębokości) ukośników na wierzchu ciasta.
Piec w 177°. przez 26 do 30 minut lub do bochenka jest głęboki złoty kolor, dodając ryby na folii do patelni w ciągu ostatnich 20 minut czasu pieczenia. Ryba jest robiona, gdy łatwo płatki widelcem. Chłodny Bochenek 5 minut.
Tymczasem, w małej misce, połączyć masło, szczypiorek i musztardę; dobrze wymieszać.
Ciepły Bochenek pokroić na pół wzdłuż; każdą połowę pokroić na 4 kawałki.
Górną i dolną połówkę rozprowadzić masłem.
Sałata, ryba, pomidor i ogórek warstw na dolnych połówkach; przykryć górną połówką. W razie potrzeby zabezpiecz każdą kanapkę szpikulcem lub wykałaczką.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.