Kanapki z pieczeni wołowej z karmelizowaną cebulą

Kanapki z pieczeń wołową z karmelizowaną cebulą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 560 kalorii. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka chrupiący Bochenek, ser provolone, musztarda dijon, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapki wołowe i niebieskie z karmelizowaną cebulą, Pieczeń wołowa au Poivre z karmelizowaną cebulą, oraz Pieczeń wołowa z karmelizowaną cebulą na grzance z Gorgonzoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. spryskaj arkusz ciastek sprayem do gotowania.
Umieścić Bochenek ciasta, szew stronie w dół, na arkuszu cookie. Ostrym nożem wykonaj 4 lub 5 ukośnych cięć (głębokość 1/4 cala) w górnej części bochenka.
Piec 26 do 30 minut lub do bochenka jest złoty kolor. Ochłodzić całkowicie, około 20 minut.
Tymczasem, na dużej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać cebulę i brązowy cukier. Gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka.
Dodać wodę. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; gotować 10 do 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie złota i szkliwiona.
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie.
Bochenek przeciąć na pół wzdłuż.
Rozprowadzić musztardę na ściętych bokach bochenka. Wierzch każdej połowy z pieczoną wołowiną, cebulą i serem.
Połówki kanapek umieścić na blasze.
Broil z wierzchołkami o 3 cali od ciepła 2 do 3 minut lub aż ser topi się i jasnobrązowy.
Pokroić w plastry, aby służyć.