Kanapki z makaronem kokosowym z twarogiem limonkowym
Kanapki z makaronem kokosowym z twarogiem limonkowym wymagają ok. 2 godziny od początku do końca. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 71 kalorii. Ten przepis służy 54. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz pod ręką sól, żółtka, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Kanapki z makaronem kokosowym z twarogiem limonkowym, Key Lime Pie with Coconut Macaroon Crust, oraz Tequila-Lime-Coconut Macaroon Batony.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163° z regałami w górnej i dolnej trzeciej. Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem.
Wymieszać kokosa, cukier, mąkę i sól, aż dobrze połączone, następnie dodać białka i ekstrakt migdałowy i mieszać aż dobrze połączone.
Pakuj ciasto w miarę łyżeczki, najlepiej z przesuniętą szpatułką, skrobając je na poziomie, a następnie użyj szpatułki, aby usunąć ciasto z łyżeczki w jednym kopcu. Ułóż kopce, zaokrąglona strona do góry, 1 cal od siebie, na blachach do pieczenia.
Piec, aż tylko sprężyste w dotyku i dna są bladozłoty, 8 do 12 minut, przełączanie pozycji arkuszy w połowie pieczenia.
Wyjąć ciasteczka z piekarnika i posypać jeszcze gorącym jadalnym brokatem, jeśli używasz. Fajne ciasteczka na blasze do pieczenia 1 minutę, i przenieść do stojaków do całkowitego ostygnięcia.
W 2-kwartalnym ciężkim rondlu ubić skórkę z limonki i sok, cukier, skrobię kukurydzianą i sól, aż do rozpuszczenia skrobi kukurydzianej, a następnie ubić na maśle. Doprowadzić do duszenia na umiarkowanie wysokim ogniu, ubijając stale, a następnie zmniejszyć ogień i nadal gotować energicznie, ubijając stale, 1 minutę.
Lekko ubić żółtka w małej misce, następnie powoli dodać 1/4 szklanki mieszanki wapna, ubijając.
Dodać mieszaninę żółtka do pozostałej mieszaniny cytryny, ubijając, a następnie gotować na małym ogniu, stale ubijając, aż twaróg będzie wystarczająco gęsty, aby utrzymać ślady trzepaczki, 1 do 2 minut.
Przenieść do miski, następnie przykryć powierzchnię papierem woskowym i schłodzić do ostygnięcia, około 1 godziny.
Przenieść wapno do plastikowej torby i wycisnąć nadmiar powietrza. Wyciąć 1/8-calowy otwór w dolnym rogu torby, a następnie skręcić torbę mocno tuż nad twarogiem.
Połóż 1 ciastko, płaską stroną do góry, na powierzchni roboczej i wymieszaj około 1/2 łyżeczki twarogu wapiennego na ciastku, a następnie polej innym ciastkiem, płaską stroną do dołu, aby utworzyć kanapkę. Zrobić więcej kanapek w ten sam sposób.
* Twarog limonkowy można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Będziesz miał resztki twarogu limonkowego (jest to odpowiednia ilość twarogu na 1 kroplę barwnika spożywczego; mniej twarogu i kolor byłby zbyt intensywny), ale będzie trzymać przez tygodnie, pokryty, w lodówce i jest pyszny na tostach lub gorących herbatnikach.* Umieszczane ciasteczka trzymać, warstwowe między arkuszami papieru woskowego lub pergaminu w hermetycznym pojemniku, schłodzone, 4 dni. Doprowadzić do temperatury pokojowej tuż przed podaniem.