Kanapki Z Kurczakiem Z Grilla
Przepis Grill kanapki z kurczakiem może zaspokoić Amerykański głód w około 2 godziny i 10 minut. Ten przepis służy 8. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Ten przepis od kobiety Pioneer ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś fioletową kapustę, ocet, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kanapki Z Kurczakiem Z Grilla, Kanapki Z Kurczakiem Z Grilla, oraz Kanapki Z Kurczakiem Z Grilla.
Instrukcje
Połączyć rozdrobnioną kapustę i pokrojone jalapenos w misce. W osobnej misce wymieszać mleko, majonez, ocet, cukier,sól i cayenne.
Zalać kapustą. Rzucać, aby połączyć. Przykryć i przechowywać w lodówce dwie godziny.Przed podaniem wrzucić liście kolendry. Kurczak
Rozgrzać olej rzepakowy w ciężkim garnku na średnim ogniu. Przyprawić kurczaka, następnie zapiekać ze wszystkich stron, aż skóra stanie się złotobrązowa i wytopi się trochę tłuszczu.
Wyjmij kurczaka z garnka i wylej nadmiar tłuszczu.
Dodać pokrojoną cebulę i całe ząbki czosnku do garnka i mieszać wokół gotować przez 2 protokół.
Wlać sos barbecue, dodać kurczaka do sosu i umieścić pokrywkę na garnku.
Umieść w piekarniku 300 stopni na 1 1/2 godziny lub do czasu, aż kurczak spadnie z kości.
Z garnka wyjąć cały ząbek czosnku i odstawić na bok.
Wyjąć kurczaka z garnka i pozostawić do ostygnięcia na tyle, aby obsłużyć. Używając rąk lub dwóch widelców, usuń mięso z kości. Drobno rozdrobnić kurczaka za pomocą rąk lub dwóch widelców. Ostrożnie odtłuścić nadmiar tłuszczu, który wzrósł na wierzchu sosu. Do garnka wrzucić rozdrobnionego kurczaka i wymieszać z sosem. Podgrzej tak, aby było ciepło.
Posmaruj masłem bułeczki i tostuj na patelni. Aby służyć, umieść dużą ilość kurczaka na dolnej połowie bułki. Top z jednym lub dwoma ząbkami czosnku, następnie dobrą porcję slaw. Top z drugiej połowy bułki i kopać!