Kanapki Z Krewetkami Z Kminkiem
Ten przepis służy 4. Jeśli 42 grosze za porcję spada w Twoim budżecie, kanapki z krewetkami z kminkiem mogą być świetne bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz sól, sok pomarańczowy, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kanapki Z Sumem Z Kminkiem, Filety Z Łososia Posypane Kminkiem, oraz Guacamole z tortillami z kminkiem.
Instrukcje
Wymieszać razem 1 szklankę majonezu, 3 łyżki. sok pomarańczowy i 1 do 2 łyżeczek. mielona papryka chipotle z puszki w sosie adobo i odstawić.
Połączyć 1/4 szklanki mąki kukurydzianej, 2 łyżeczki. kminek i 1 łyżeczka. sól. Obrać i, w razie potrzeby, devein 1 lb. świeże krewetki; przepłukać krewetki. Wrzucić krewetki w mieszance mąki kukurydzianej. Krewetki wątku na szaszłyki; spryskać równomiernie sprayem do gotowania. Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
2 do 3 minut z każdej strony lub aż krewetki skręcić różowy.
Podawać krewetki na bułkach pełnoziarnistych z mieszanką majonezu, plastrami pomidorów i rozdrobnioną sałatą.