Kanapki z jajkiem sadzonym BLT
Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 250 kalorii, 11g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz focaccia, oliwę z oliwek, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kanapki z pieczarkami i smażonymi jajkami, Kanapki z ricottą, rukolą i jajkiem sadzonym, oraz Kanapki z ricottą, rukolą i jajkiem sadzonym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza. Jajka rozbić na patelni; gotować 2 minuty. Przykryć i gotować dodatkowe 2 minuty lub aż białka są ustawione.
Ułóż 1/4 szklanki pakowanej rukoli na każdej kromce chleba. Na każdą kromkę chleba wymieszać 1 plasterek pomidora i 1 jajko; posypać równomiernie solą i pieprzem.
Boczek posypać równomiernie jajkami.