Kanapki z indykiem, bekonem i serem
Kanapki z indykiem, boczkiem i serem wymagają ok. 28 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.08 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka wstępnie gotowanego boczku, indyka, sera szwajcarskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Kanapki z indykiem, bekonem i serem, Grillowane Kanapki Z Indykiem, Boczkiem, Radicchio I Serem Pleśniowym, oraz Zapiekane kanapki z indykiem i boczkiem.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F. rozwiń ciasto na powierzchni roboczej; oddzielić na Trójkąty.
Każdy trójkąt rozprowadzić 3/4 łyżeczki musztardy. Wierzch każdego z indykiem, serem i boczkiem, krojone w razie potrzeby.
Zwiń luźno zgodnie z kierunkiem na puszce.
Umieść na arkuszu ciastek nie powiększonych; zakrzywiony w kształt półksiężyca.
Piec 18 do 20 minut lub aż złoty brąz i ser topi.