Kanapki z grillowaną wieprzowiną
Potrzebujesz dania głównego bez nabiału ? Grillowane kanapki wieprzowe mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 14 osobom. Za 1,76 USD za porcję ten przepis pokrywa 21% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 28 g białka , 8 g tłuszczu i łącznie 341 kalorii . Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Mieszanka oleju roślinnego, pieczonej łopatki wieprzowej, skondensowanej zupy pomidorowej i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 3 godzin i 15 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 55% wyniku , co jest dobrym wynikiem. Podobne przepisy to Kanapki z wieprzowiną z grilla , Kanapki z wieprzowiną z grilla i Kanapki z wieprzowiną z grilla .
Instrukcje
W holenderskim piekarniku na średnim ogniu upiecz na rumiano na oleju; odpływ.
Dodaj wodę; doprowadzić do wrzenia. zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 2-1/2 do 3 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Usuń mięso; wyrzuć soki powstałe podczas gotowania lub zachowaj do innego użytku. Fajne mięso; rozdrobnić i schłodzić.
W dużym rondlu ustawionym na średnim ogniu połącz kolejnych 10 składników; doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; Gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 1,5–2 godziny lub do momentu, aż zgęstnieje.
Dodaj rozdrobnioną wieprzowinę; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 30 minut lub do momentu, aż się rozgrzeje.
Pierwotnie opublikowane jako Kanapki z grillowaną wieprzowiną w książce kucharskiej Taste of Home's Holiday & Celebrations