Kanapki z grillowanym stekiem i pieprzem z majonezem kukurydzianym
Kanapki z grillowanym stekiem i pieprzem z majonezem kukurydzianym to bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 510 kalorii, 23G białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 3,12 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka majonezu, spódnica stek, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 26 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gotowanie z Glossies: grillowane kanapki ze stekiem i pieprzem, Grillowany stek z ciepłą kukurydzą i sałatką z pomidorów wiśniowych, oraz Skwiercząca spódnica ze szparagami i czerwoną papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotować grilla (wysokie ciepło).
2
Pierwsze 5 składników ubić w średniej misce. Odstawić.Wyciągnij trochę z wnętrza chleba, tworząc grube muszle.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Suszonej Marsali
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Posmaruj kukurydzę, paprykę, cebulę, pokrój boki chleba i steki oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Posypać solą i pieprzem. Grillvegetables aż zwęglone i po prostu tenderand steki aż zwęglone i gotowane tomedium-rzadkie, o 15 minut dla kukurydzy, 8 do 10 minut dla papryki, i 5 do 8 minut dla cebuli, obracając od czasu do czasu, and3 minut na stronie dla steków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Wytnij steki po przekątnej w stosunku do ziareninto 1/3-do 1/2-cala-grube paski. Ułóż steki, paprykę i cebulę na dnie chleba. Łyżka majonezu kukurydzianego.Wierzch z chlebem, naciskając lekko do zagęszczenia.(Jeśli używasz ciabatta, pokrój na 6 kanapek.) tylko 377 kalorii!
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Ciabatta
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Maddalena Merlot. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.