Kanapki z grillowanym boczkiem, pomidorem i serem

Kanapki z grillowanym boczkiem, pomidorem i serem
Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 300 kalorii, 10g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka amerykańskiego sera, pomidorów, pszenicy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kanapki Z Grillowanym Boczkiem-Pomidorem, Grillowane kanapki z cheddarem, pomidorem i bekonem, oraz Grillowane kanapki z cheddarem, pomidorem i bekonem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Top 4 kromki chleba z boczkiem, pomidorem i serem. Przykryć pozostałymi kromkami chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
PomidorPomidor
BoczekBoczek
ChlebChleb
2
Rozłóż poza kanapkami z margaryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Ciepło 12-calowy nonstick patelni lub patelni na średnim ogniu na małym ogniu do gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Miejsce kanapki, 2 na raz, jeśli to konieczne, na patelni; gotować 4 do 6 minut lub aż złoty kolor, obracając raz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn