Kanapki z Gofrem Chili z serową jajecznicą, bekonem i awokado

Chili Wafle kanapki z serową jajecznicą, bekonem i awokado może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 680 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 259 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz sambal oelek, proszek do pieczenia, ostry cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Jajecznica Z Boczkiem I Awokado, Jalapeño Cheddar Kurczak, Bekon, Awokado Kanapki Z Gofrem, oraz Jajka Benedykt Wafle Kanapki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W przypadku gofrów Chili: rozgrzej gofrownicę. W dużej misce ubić razem mąkę, proszek do pieczenia, cukier i sól. W osobnej misce ubij razem mleko, jajka, Sambal oelek, Sriracha i masło.
Wlać mokre składniki na suche składniki i ubijać, aż będą gładkie.
Wlać połowę ciasta na gofrownicę i gotować, aż wafel będzie złoty kolor i chrupiące. Powtórz z pozostałym ciasto. Ta ilość ciasta wystarczy, aby zrobić dwa duże, okrągłe, głęboko rowkowane gofry. W zależności od gofrownicy należy podzielić ciasto inaczej.
Dla jaj serowych: w średniej patelni non-stick na średnim ogniu, roztopić masło, następnie wymieszać jajka i ser. Gotować, ciągle mieszając gumową szpatułką, aż jajka będą miękkie, ale nadal lekko ciekłe.
Na każdym talerzu ułożyć 2 kawałki gofra, następnie podzielić boczek między każdy kawałek gofra, na boczek ułożyć jajecznicę, następnie ułożyć jajka z pokrojonym awokado i wycisnąć limonkę na wierzch. Rozrzucić pokrojone szalotki na każdym talerzu i podawać natychmiast.