Kanapki z fasolą, jabłkiem i bekonem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać pieczone Green Bean, jabłko, i kanapki bekon spróbować. Jedna porcja zawiera 451 kalorii, 15g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.41 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, pieprz, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kanapki Z Fasolą Bekonową, Smażone Kanapki Z Zielonych Pomidorów Z Boczkiem I Chutney, oraz Kanapki z grillowanym serem z zielonymi jabłkami i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić fasolkę szparagową z 2 łyżeczki. oliwa z oliwek, pieprz i 1/4 łyżeczki. sól.
Fasolę ułożyć w jednej warstwie w galaretce i piec 10 minut.
Wyjąć z piekarnika i schłodzić 10 minut.
Ułóż boczek w jednej warstwie na patelni z galaretką.
Piec w 425 przez 12 minut lub do chrupkości.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Razem ubijamy koperek, kolejne 4 Składniki, 3 łyżki. sok z cytryny, a pozostałe 3/4 łyżeczki. sól.
W międzyczasie pokrój jabłko na cienkie plasterki i wrzuć z pozostałą 1 łyżką. sok z cytryny.
Łyżka vinaigrette na górnej połowie bagietek.
Ułóż fasolę, bekon, jabłko i ser na dolnych połówkach. Przykryć górną połówką bagietek; owinąć szczelnie papierem woskowym. Chłód do 2 godzin. Kanapki pokroić przed podaniem.