Kanapki z boczkiem, szpinakiem i czerwoną cebulą z musztardą Malinowo-Chipotową
Kanapki z boczkiem, szpinakiem i czerwoną cebulą z musztardą malinową-Chipotle to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 406 kalorii. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak dla niemowląt, boczek cięty w środku, cebulę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Musztarda z Chipotle i boczkiem, Smokin ' Chipotle Bacon-Dip Cebulowy, oraz Malinowy Chipotle Boczek Grillowany Ser.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w małej misce, dobrze mieszając.
Rozprowadzić mieszaninę musztardy równomiernie na 4 plastrach tostów.
Wierzch równomiernie z boczkiem, cebulą, szpinakiem i pozostałymi kromkami chleba, lekko naciskając.
Ta kanapka jest bardzo łatwa do wykonania i ma świetne połączenie słodkiego, pikantnego, słonego i pikantnego. Ten smak jest również pyszne smarowane na kanapce panini z grillowanym, plastry kurczaka i sera. Martine Giddings