Kanapki Nadziewane tempurą i sałatka szpinakowa z sosem z granatu

Kanapki Nadziewane tempurą i sałatka szpinakowa z sosem z granatu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu japońskich przepisów, więc spróbuj nadziewanych kanapek Tempura i sałatki szpinakowej z sosem z granatu. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 7973 kalorii, 26g białka, oraz 839g tłuszczu każdy. Na 6,28 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz ocet balsamiczny, bekon, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać granat można śledzić to danie główne z Sorbet Z Granatu jako deser. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka szpinakowa mandarynka granat z sosem makowym, Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem sałatkowym z granatów, oraz Sałatka z granatów, gruszek i pistacji z kremowym sosem z granatów + tygodniowe Menu.

Instrukcje

1
Do sałatki: gotuj jajka przez około 10 minut, aż zostaną ugotowane na twardo. Spłucz zimną wodą i odstaw na bok, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Jajka ugotowane na twardo obrać i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciastka CielęceCiastka Cielęce
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
2
Boczek podsmażamy i osuszamy na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Dla vinaigrette: przez otwór paszy z systemem blendera dodać, 1 na raz, ocet, nasiona granatu, miód, sól i pieprz. Pozostawiając Blender uruchomiony, dodać oliwę w powolnym, cienkim strumieniu. Przecedzić przez drobny sitko siatkowe i odstawić do czasu potrzebnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
VinaigretteVinaigrette
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Rozgrzać olej w frytkownicy do 375 stopni F lub zgodnie z instrukcjami producenta dla podobnych produktów spożywczych.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
2
W misce wystarczająco duże, aby pomieścić nadziewane kanapki, połączyć mąkę, skrobia kukurydziana, i proszek do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
3
Dodaj wodę seltzer w strumieniu, stale ubijając. Zanurzyć nadziewane kanapki w cieście do Płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda GazowanaWoda Gazowana
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Dodawać po jednym do koszyka frytkownicy, który został zanurzony w gorącym oleju. Smażyć na złoty kolor i odcedzić na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Jajka posiekać i delikatnie wymieszać ze szpinakiem, pokruszonym boczkiem i awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
6
Ułóż sałatkę na talerzach z tempurą smażone nadziewane kanapki.

Składniki

2awokado, poślizgnął się ze skóry i pokrojonyawokado, poślizgnął się ze skóry i pokrojony227Orzechy dowolne (posiekane)1 pasek boczku, pokrojony w małe smalce1 pasek boczku, pokrojony w małe smalce51 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1/2 szklanki pełnego mleka lub więcej w razie potrzeby1/2 szklanki pełnego mleka lub więcej w razie potrzeby2(zima)1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)3Średnia żółta cebula, posiekanaolej rzepakowy, w razie potrzeby, do głębokiego smażeniaolej rzepakowy, w razie potrzeby, do głębokiego smażenia1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiskrobia kukurydzianaskrobia kukurydziana3jajajaja3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.Do podania ciepłe tortille kukurydziane lub biały ryżDo podania ciepłe tortille kukurydziane lub biały ryż1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami4mrożone, kupione w sklepie, nadziewane kanapki, pokrojone w plasterkimrożone, kupione w sklepie, nadziewane kanapki, pokrojone w plasterki1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów1granat, obrany i nasiona usunięte z pestekgranat, obrany i nasiona usunięte z pestek11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwoda seltzerwoda seltzer454Orzechy dowolne (posiekane)świeży szpinak, łodygi usunięte, moczone w słonej wodzie, aby usunąć ziarno, i suszoneświeży szpinak, łodygi usunięte, moczone w słonej wodzie, aby usunąć ziarno, i suszone

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Leo Steen Saini Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Magazyn