Kanapki Caprese Mini
Przepis Caprese mini kanapki może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około około 45 minut. Ta przystawka ma 138 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 382 smakoszy i kucharzy. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Mieszanka ząbka czosnku, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, pomidory śliwkowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Kanapki Caprese, Przystawka Mini Caprese, oraz Mini Caprese Bites.
Instrukcje
Posypać flatbread z parmezanem i tosty w piekarniku: Rozgrzej piekarnik do 425ºF.
Na kamieniu do pizzy lub patelni ułożyć płaski placek; skropić olejem, równomiernie rozprowadzić.
Posypać równomiernie parmezanem i mieszanką przypraw.
Piec 8-10 minut lub do momentu, aż krawędzie będą jasnobrązowe i ser topi się.
Zrób pesto z orzechami włoskimi, bazylią, czosnkiem, solą: podczas gdy płaski chleb jest opiekany, Utwórz lekkie pesto, mieszając razem w małej misce orzechy włoskie, świeża bazylia, czosnek i sól.
Wyjmij płaski chleb z piekarnika na deskę do krojenia. Odwróć kawałki.
Skropić opatrunkiem, rozprowadzając równomiernie na brzegach.
Używając ostrego noża szefa kuchni, pokrój każdą rundę na sześć klinów. U góry każdego klina niewielką ilością zieleni.
Umieścić jeden plaster sera mozzarella na zieleni; top z pesto i jeden plaster pomidora.
Top z pozostałych klinów pita, ser stronie do góry tworząc 12 mini kanapki.