Kanapka ze stekiem na prażonym chlebie czosnkowym z pomidorowo - czarną oliwką z frytkami na patelni

Kanapka ze stekiem na prażonym chlebie czosnkowym z pomidorowo - czarną oliwką z frytkami na patelni
Przepis na kanapkę ze stekiem na prażonym chlebie czosnkowym z pomidorowo-czarną oliwką z frytkami na patelni jest gotowy w około 50 minut i jest zdecydowanie doskonały bez nabiału opcja dla miłośników amerykańskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 1292 kalorii, 74g białka, oraz 88g tłuszczu. Za 8,75 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 4. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jeśli masz pod ręką ziemniaki yukon gold, czosnek, bazylię i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek, możesz śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i Parfait jogurtowy jako deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 87%. Ten wynik jest ogromny. Spróbuj Pan con Tomate ' y Anchoa—czosnek, oliwa z oliwek i świeży pomidor na tostowym chlebie, Stek z boku ze smakiem kukurydziano-pomidorowym i grillowanym pieczywem czosnkowym, oraz Linguine Z Cukinią, Czosnkiem, Czarnymi Oliwkami I Tostowym Chlebem dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Wymieszaj 1/4 szklanki oliwy z oliwek i czosnku i odstaw na 30 minut. Rozgrzej brojlery.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
2
Posmaruj obie strony chleba olejem czosnkowym, ułóż na blasze do pieczenia i piecz przez 1 do 2 minut z każdej strony, aż lekko się zarumienią.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Podgrzej patelnię grillową na dużym ogniu, aż do wędzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
4
Posmaruj stek z obu stron pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek i dopraw solą i pieprzem do smaku. Grilluj przez 4 do 5 minut na złoty kolor z 1 strony, odwróć, zmniejsz ogień do średniego i kontynuuj gotowanie do średnio wysmażonego wysmażenia, 5 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Zdejmij z ognia, odstaw na 10 minut i pokrój w plastry o grubości 1/4 cala.
1
Połącz wszystkie składniki w misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Ułóż rukolę na 4 kromkach tostów. Na wierzch z kilkoma plasterkami steku i dużą łyżką smaku. Na wierzch z pozostałymi kromkami chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1
Rozgrzej oliwę z oliwek na średniej żeliwnej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj cebulę i gotuj do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodaj paprykę i czosnek i gotuj przez 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
4
Dodaj ziemniaki i gotuj na złoty kolor, dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą

Składniki

4krewetki i żyłkiRukolaRukola22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzudrobno pokrojona bazyliadrobno pokrojona bazylia591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana świeża natka pietruszkidrobno posiekana świeża natka pietruszki2goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany3goździkiczosnek, rozbityczosnek, rozbity1inchgrube kromki włoskiego chlebagrube kromki włoskiego chleba4krewetki i żyłkiTosty włoski chlebTosty włoski chleb4krewetki i żyłkiSmak Pomidorowo-OliwkowySmak Pomidorowo-Oliwkowy591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzupestki i posiekane oliwki Nicejskiepestki i posiekane oliwki Nicejskie1stek porterhouse, około 2 funtówstek porterhouse, około 2 funtów1łyżka czerwony ocet winnyczerwona papryka, drobno pokrojona w kostkęczerwona papryka, drobno pokrojona w kostkę1łyżka czerwony ocet winnyczerwona cebula, cienko pokrojonaczerwona cebula, cienko pokrojona22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzucebula czerwona drobno pokrojona w kostkęcebula czerwona drobno pokrojona w kostkę4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz4krewetki i żyłkiStek w plasterkachStek w plasterkach2pomidory dojrzewające, pokrojone w kostkępomidory dojrzewające, pokrojone w kostkę1łyżka czerwony ocet winnyżółta papryka, drobno pokrojona w kostkężółta papryka, drobno pokrojona w kostkę6largesZiemniaki Yukon Gold ze skórką, parzone i pokrojone w kostkęZiemniaki Yukon Gold ze skórką, parzone i pokrojone w kostkę

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Stek w menu? Spróbuj połączyć się z Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Wino Onehope Pinot Noir z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Wino Onehope Pinot Noir
Wino Onehope Pinot Noir
Rob Mondavi Jr. ręcznie wykonał ten Pinot Noir z wybranych winnic w Napa, Sonoma i na środkowym wybrzeżu. Nasz California Pinot Noir prezentuje delikatność winogron, umożliwiając wydłużony okres dojrzewania winorośli. Zapewni to łagodne podejście i intrygującą intensywność smaków truskawkowych i daktylowych. Starzone w amerykańskim Dębie dopełniają odczucie w ustach, wprowadzając strukturę garbników i przyprawione, ale bujne wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia83
Magazyn