Kanapka z łososiem Cajun z kozim serem i cytrynowym majonezem

Kanapka z łososiem Cajun z kozim serem i cytrynowym majonezem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $10.86 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 1634 kalorii, 71g białka, oraz 129g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to drogie przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, przyprawę Old bay, granulowany czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapka z cukinią i rzodkiewką z serem kozim cytrynowo-ziołowym, Sałatka z łososia i czerwonego Chard z cytrynową bazylią Vinaigrette i kozim serem, oraz Gotowany Łosoś Z Cytrynowym Majonezem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. przyprawić łososia owocami morza Cajun Seasoning.In średnio saute pan, saute łosoś w maśle na średnim ogniu, strona tłuszczu w dół, aż złoty kolor. Za pomocą metalowej szpatułki odwrócić łososia i gotować, aż złoty kolor będzie brązowy.
Przełóż łososia na małą blachę i umieść w piekarniku na 4 do 6 minut.
Wyjmij z piekarnika i pozostaw.Pokroić ciabattę wzdłuż i umieścić pod brojlerem, aż będzie lekko złoty.
Na bułce rozprowadzić kozi ser i cytrynowy majonez. Ułóż łososia, sałatę, pomidory i cebulę na rolce. Smacznego!Owoce morza Cajun Seasoning:.In średnia miska, połączyć pieprz cayenne, sól koszerna, papryka, pieprz czarny, czosnek, cebula w proszku, plik gumbo i Krab gotować przyprawy.Kozi ser i cytryna Mayonnaise:.In w średniej misce wymieszaj kozi ser, majonez, sok z cytryny, natkę pietruszki, sól i świeżo zmielony czarny pieprz, do smaku.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.